Què és Desidium Events?

origen

Som una empresa d’esdeveniments i experiències. Busquem anar més enllà i oferir experiències especials i úniques que connectin les persones en el moment present i amb els altres. 

La idea surt d’analitzar la societat i veure que funcionem amb pilot automàtic, absorbits pel dia a dia i per les tecnologies. Els nostres esdeveniments són una oportunitat d’escapar d’aquesta roda que moltes vegades ens fa oblidar el més important: gaudir dels petits moments i de les altres persones, perquè no ens enganyem, som éssers socials.

A més, ho volem fer donant valor a la terra i als qui la cultiven. Som d’Artesa de Segre, venim de pagesos i ramaders, sabem el que és treballar la terra i volem ser un altaveu que arribi a tot Catalunya.

Propòsit: Conscienciar a les noves generacions de la necessitat de la producció local i de la gestió del territori, per conservar el planeta i encaminar la societat del futur, fent-ho d’una manera innovadora amb la qual connectin de veritat.

Desidium

Som l'Ona Torrens (Ona) a l'esquerra, l'Arnau Farré (Faso) al mig i el Damià Badia (Dami) a la dreta.

l'equip

Del sector de la publicitat, el Màrqueting i les relacions públiques.

Soc el de les idees boges i el del tracte amb la gent.

Especialista en esdeveniments, relacions públiques i comunicació digital.

Soc l’amant dels detalls i de l’organització perfecta.

Enginyer de disseny industrial, apassionat per la tecnologia i la innovació. Extravertit i creatiu però alhora racional i estratègic.

desig, del llatí desidium

Del desig a l'experiencia

Coneix la nostra missió, visió i valors; els fonaments del nostre projecte.

MISSIÓ

Crear experiències especials i úniques que generin el màxim gaudi amb el mínim impacte mediambiental, connectant les persones amb la terra i el moment.

VISIÓ

Un món on ens aturem cada instant per apreciar el que la terra ens ofereix i on les persones connectin amb la naturalesa i el moment present, per descobrir els plaers en les petites coses.

VALORS

Els valors de Desidium son: la sostenibilitat, la proximitat, l’elegància, la honestedat i la consciència.